Huis leeghalen na overlijden

Het is vervelend om naast het verdriet van een overlijden nog allemaal praktische zaken te moeten regelen. In het rouwproces wilt u daar helemaal niet mee bezig zijn. Wanneer u de tijd heeft genomen om dierbare spullen uit de woning te halen kunt u ons benaderen voor de overige inboedel. Ook helpen wij u graag bij de verhuizing en opslag van de dierbare spullen. U heeft er dan verder geen omkijken meer naar. Desgewenst kunnen wij na de woningontruiming meteen de woning opknappen of dit in een later stadium alsnog voor u verzorgen. Op die manier kan de woning snel de verkoop in of teruggegeven worden aan de verhuurder.

Huisontruiming voor makelaars en vastgoedverhuurders

De inzet van Hulshorst DV ontzorgt u op alle vlakken. Uw pand wordt weer bewoonbaar gemaakt. Dat doen wij door de uitvoer van verschillende werkzaamheden. Wij zijn verzorgen het schoonmaakwerk, na bijvoorbeeld overlijden. Maar ook kunnen wij uw woning compleet ontruimen en weer bewoonbaar maken.

Wij staan voor duidelijke afspraken, heldere & transparante communicatie. Zo weet u precies waar u als vastgoedeigenaar of -bezitter aan toe bent. In de volgende situaties kunt u ons vragen om een woningontruiming uit te voeren:

  • Ontruimen bij een verhuizing waarbij wij ook kleine verhuizingen kunnen verzorgen
  • Woningontruimingen na overlijden
  • Seniorenverhuizing en ontruimingen
  • Woningontruiming na een echtscheiding
  • Ontruimen van bedrijven
  • Ontruimen van woningen voor makelaars en notarissen
  • Het ontruimen van een woning om deze verhuur klaar te maken voor een woningbouwvereniging

Inboedel laten ophalen en schenken aan goede doelen

In sommige gevallen is het mogelijk (delen van) de inboedel aan ons te verkopen. Het gaat dan bijvoorbeeld om antiek, kunst of luxe designmeubelen. Deze kunnen dan verrekend worden met onze kosten, waardoor het laten ontruimen van een ruimte dus voordeliger voor u wordt. In de meeste gevallen zal het grootste deel van de nog bruikbare inboedel worden gedoneerd aan goede doelen. 

De kosten van een woningontruiming

De prijs van een complete ontruiming van een woning is afhankelijk van de situatie en de grootte van de woning. Onze prijzen variëren van €200 tot €3500. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor het laten ontruimen van uw woning door Hulshorst DV. Graag geven we u wat meer informatie over de factoren die de totaalprijs bepalen.

Het ene huis is beter begaanbaar dan het andere. Ook ligt het aan de staat waarin de woning moet worden opgeleverd. Moeten bijvoorbeeld alle vloeren worden verwijderd, lampen van het plafond worden gehaald en moet elke muur weer worden geschilderd? Of moeten alleen alle meubelen uit het huis worden gehaald. Andere factoren waar de prijs van afhankelijk is zijn:

  • De grootte van het huis;
  • De begaanbaarheid van de verschillende ruimtes in het huis;
  • De hoeveelheid meubels en spullen in het huis.

Voor een goede indicatie van de prijs van een huisontruiming kunt u contact opnemen met Hulshorst DV. Wij brengen graag een vrijblijvende offerte uit. Daarbij geldt: afspraak = afspraak. Hulshorst DV ontruimt complete huizen voor een vaste prijs. Transparante communicatie staat voorop.

×

 

Hallo!

Neem hier contact op:

×